Endnu et par langskud af den hvidøjede and

Et nyt forsøg – og heldet udeblev igen. Anden blev konsekvent for langt væk til ordentlige fotos trods, synes jeg selv i hvert fald, en god portion tålmodighed:

Hvidøjet and, Kruså.

Og ja, billedet er meget til den mørke side. Det er nemlig taget efter solnedgang, som (naturligvis!) var på det tidspunkt anden kom tættest på. Normalt ville jeg have pakket sammen på det tidspunkt, men besluttede mig for at blive bare lidt længere da jeg kunne se anden var på vej i et meget langsommeligt tempo i min retning. Et skud mere i skumringslyset.

Hvidøjet and, Kruså.

Billedet er taget med 1/200s og iso 4000 grundet manglen på lys, hvilket selvfølgelig er årsagen til sløringen af vingeslagene. Støjen er renset nogenlunde væk efterfølgende, men kønt er det ikke. Én god ting kom der muligvis ud af forsøget. Jeg tror jeg har luret andens “ruter” og satser på en ny og forhåbentlig mere givende position næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *