Musvåge + mus = mums!

På vej hjem fra arbejde kørte jeg gennem Lambjerg og lagde mærke til en musvåge, der sad muse(!)stille og stirrede intenst i græsset. Der måtte være noget interessant på færde, for fuglen lod sig ikke synderlig distrahere af mig. Jeg fik sågar lov at stoppe bilen næsten overfor – noget der ellers stort set altid får musvåger til at lette og flyve bort.

Der våges…

Solen var lige gået ned så lyset var sparsomt. Selv med ISO6400 måtte jeg ned i 1/320 for overhovedet at eksponere bare nogenlunde tilstrækkeligt.

Slås til…

Sådan en adfærd har jeg faktisk ikke set før hos musvågen – ligner jo til forveksling en hvepsevåge på vej ned i et hvepsebo!

Haps!

Som det ses var det dog ikke en hveps der var målet. Så er der serveret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *