Rørhøg fra hochsitz

Fuglefotografering er som regel lidt af en prøvelse, tålmodigheden bliver tit tyndslidt og man sidder ofte i besynderlige akavede stillinger over længere tid. I dag var dog helt atypisk. Jeg kørte en lille tur til Mjangmark, gik over til og kravlede op i landmandens hochsitz (som jeg har fået lov at benytte, tak for det), satte mig behageligt til rette og efter ganske kort tid kom en rørhøg forbi:

Rørhøg, Mjangmark.

Min tilstedeværelse gik ikke ubemærket hen, men den fløj alligevel roligt og upåvirket videre i retning mod Mjang By.

Rørhøg, Mjangmark.

Ovenstående billede ses nedenfor i hårdt beskåret udgave:

Rørhøg, Mjangmark.

Og så var den ellers væk igen. Jeg sad der måske et kvarter mere. Høgen kom ikke retur, men et rådyr kiggede til gengæld forbi:

Rådyr, Mjangmark.

Kort tur, flot høg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *