Testtur af flydeskjul til Torup Made

Har (igen) været en smule vanvittig og indkøbt mig et flydende fotoskjul, fra Mr. Jan Gear. Prisen var høj, til gengæld skulle risikoen for uheld med kameraudstyret være rimeligt lav – noget der er er vigtigt med den slags bekostelige sager! Jeg valgte at teste udstyret for første gang ved Torup Made, hvor vanddybden er meget lav. Der var uheldigvis meget småt ved fugle – for en gangs skyld. En lille lappedykker valgte at komme nogenlunde tæt på, desværre i kraftigt modlys:

Lille lappedykker, Torup Made.

Den fouragerede i en af madens drænrender, hvor jeg efter at have bevæget mig derud, pludselig opdagede jeg ikke kunne bunde! Med hele min vægt på skjulets pontoner kom min gimbal faretruende tæt på vandet – det hele var noget angstfremkaldende!

Jeg fik bakset mig ind i smult vande igen og ventede. Der var meget stille og fuglene kom bare ikke den aften. Kort før solen gik ned landende en fiskehejre et godt stykke væk og tog sig godt ud i det smukke aftenlys:

Fiskehejre, Torup Made.

Herefter valgte jeg at pakke sammen for den dag og gik i madens lave vand tilbage mod fast grund, trækkende skjulet efter mig:

Torup Made – nu med flydeskjul!

Fantastisk smuk aften – uanset mangel på fotos. Fremtidige ture jeg umiddelbart har i tankerne er Bundsø i håbet om nærkontakt med de mange rastende gæs og ænder for tiden. Desuden Kruså Møllesø – det kunne være sjovt at svømme om kap med søens sjældne hvidøjede and!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *