To skud fra weekenden

Der var travlt med gæster og udflugter i weekenden, så fotografering var der ikke megen tid til. Jeg formåede at snige mig ud ved 6-tiden i morges, men kort efter solopgang begyndte det at regne kraftigt – og så luskede jeg såmænd indenfor igen. Et par skud blev det til – taget henholdsvis lige før og efter solopgang:

Isfugl, Avnø Vig

Hvidbalancen ser lidt “skæv” ud – men det er den faktisk ikke – sådan så det ud i skumringen i tæt overskyet vejr, lige før solen stod op. Billedet er taget med 1/50s, resulterende i en smule slør – man skal dog se godt efter. Som altid giver skumringsbilleder en helt særlig dybde i farverne.

Kort efter var der lidt mere lys – en gruppe gråænder svømmede forbi og var åbenbart ikke helt trygge ved min tilstedeværelse:

Gråænder, Avnø Vig.

På onsdag regner jeg med at tage ud i det grønne igen – muligvis Bundsø, som var et værre flop sidst jeg forsøgte mig der – så det kan kun gå fremad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *