En lille quiz

Siden hjemkomst fra Djursland, er det ikke blevet til flere fotos. Jeg fandt i øvrigt ikke odinshanen ved Bønnerup Strand, men så en del andre vadere på lokaliteten. Jeg var dog som sædvanligt for sent afsted til godt lys (tidligere lader sig ikke gøre på grund af aflevering af min søn, der fortsat optager serie til DR), så de fleste billeder blev kasseret. En enkelt sandløber var flink nok til at komme tæt nok på og dermed kompensere lidt for det hårde solskin:

Sandløber, Bønnerup Strand.

Billedet er taget med konverter på, svarende til 840 mm og ikke croppet ret meget. Næste billede er til gengæld beskåret godt og grundigt – for bedre at kunne se den lille larve af en slags på vej ned i fuglens mave:

Sandløber, Bønnerup Strand.

Vi slutter med en lille “poll” – afstemning om man vil. Jeg sad og kiggede nogle ældre billeder igennem og fandt dette, synes jeg selv, flotte silhuet-billede. Men hvilken fugl er der mon tale om?

[forminator_poll id=”2616″]

Svaret kommer selvfølgelig i næste indlæg her i bloggen.

Jeg går i øvrigt og eksperimenterer lidt med forskellige “quiz-plugins” til WordPress, som er “motoren” bag denne blog. Det kunne nemlig være sjovt at lave en lille fugle-billed-quiz en gang i mellem – men jeg har endnu ikke fundet det hele rigtige plugin til mit behov. Der arbejdes på sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *